Packaging Solutions - Ambalaje Hartie Si Carton Ardud

Ambalaje Hartie Si Carton Ardud - Packaging Solutions - Solutii de ambalare durabile si eco-friendly, pentru o lume mai verde si produse protejate in mod optim.

Packaging Solutions, producator de ambalaje in judetul Satu Mare, este o echipa dedicata si profesionista, avand certificare ISO 9001:2008. Cu o vasta expertiza si o pasiune profunda pentru inovatie, ne axam pe oferirea de solutii personalizate pentru a se potrivi nevoilor si brandului dvs.

Abordam fiecare proiect cu creativitate si atentie la detalii. Ofertele noastre cuprind o gama extinsa de optiuni, inclusiv ambalaje din carton, ambalaje din material plastic expandat (PEE), cutii americane, cutii stantate si lipite, cutii cu lipire manuala si capsate, faguri stantate si asamblate, precum si produse ESD pentru protectie antistatica.

Ne angajam sa va oferim ambalaje de calitate remarcabila, care reflecta profesionalismul si angajamentul nostru. Fiecare ambalaj produs in atelierele noastre este supus unui riguros proces de control al calitatii pentru a va asigura ca primiti produse impecabile.

Program:

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Intelegem ca fiecare produs si brand sunt unice. De aceea, oferim solutii de ambalare personalizate, astfel incat ambalajul sa se potriveasca perfect cu nevoile dvs. Va ajutam sa lansati produsele in scurt timp posibil, garantand conformitatea cu standarde profesionale de calitate.

Producem o gama diversificata de optiuni de ambalare, inclusiv ambalaje profesionale, cartoane cu certificare FSC pentru durabilitatea ecologica, solutii ESD pentru protectie antistatica si solutii modulare CO2, CO3, CO5, CO7, care se adapteaza perfect nevoilor dvs.

producator termopane satu mare

Servicii Packaging Solutions - Producator Ambalaje Satu Mare

Productie Ambalaje 

Punem la dispozitie solutii complete pentru productie, indiferent de volumul de lucru. Dispunem de utilaje performante pentru imprimare, stantare, asamblare faguri si capsare. Suntem dedicati productiei de ambalaje sustenabile, inclusiv cartoane cu certificare FSC, solutii ESD si variantele CO7 - CO2, CO3, CO5, precum si kituri CO7.

Asamblare Ambalaje

Realizam lipirea cutiilor atat manual, cat si automat. Detinem o masina de lipire automata cu o latime de 2.600 mm, capabila sa realizeze o viteza de 2.400 de cutii pe ora. De asemenea, suntem specializati in capsarea hexabinilor si oferim atat asamblarea fagurilor in mod automat, cat si manual.

Putem realiza cu precizie lipirea manuala a cutiilor de orice dimensiuni si capsarea cutiilor de dimensiuni mari. In plus, oferim si servicii de ambalare automata sau manuala a fagurilor, asigurand si livrarea cutiilor sau inserturilor complet asamblate.

Depozitare produse

Oferim servicii de depozitare atat pentru produsele finite cat si pentru stocurile tampon, inclusiv cutii si inserturi complet asamblate. Asiguram livrarea precisa si la timp catre partenerii nostri, respectand orarul convenit. Avem capacitatea de a realiza livrari zilnice, direct din stoc, la fiecare data convenita.

In cadrul serviciilor noastre de depozitare, punem la dispozitie sisteme de verificare a stocurilor, astfel incat sa puteti urmari cu exactitate disponibilitatea produselor. De asemenea, oferim depozitare pentru cutii si inserturi complet asamblate, precum si stocuri de siguranta pentru a asigura o aprovizionare continua.

Logistica

Suntem specializati in furnizarea de servicii complete de logistica. Asiguram receptia marfurilor, incarcarea si descarcarea acestora, precum si manipularea corespunzatoare. Oferim si servicii de etichetare, verificare a stocurilor tampon, depozitare si livrare "just in time" la cererea clientului.

Punem accent pe gestionarea eficienta a lantului de aprovizionare, garantand ca fiecare etapa a procesului este tratata cu profesionalism si atentie. De la receptia initiala a marfurilor pana la livrarea in termenele stabilite, ne angajam sa asiguram ca operatiunile dumneavoastra de logistica se desfasoara fara probleme si in conformitate cu inalte standarde de calitate.

Design interior

Oferim servicii de design interior, respectiv putem amenaja spatii prin proiectarea si realizarea unor pereti din tuburi de carton. Putem realiza astfel proiecte personalizate in functie de nevoi.


ambalaje hartie si carton satu mare

Produsele oferite de Packaging Solutions

  • Cutii clasice (diferite dimensiuni);
  • Kit-uri separatoare din carton;
  • Etajere din carton si coltare din carton.
Localizare Packaging Solutions
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Ardud
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor