Ambalaje Hartie Carton Maramures - Ambalaje Hartie Si Carton Baia Mare

Ambalaje Hartie Si Carton Baia Mare - Ambalaje Hartie Carton Maramures -

Suntem un producator de ambalaje hartie si carton din judetul Maramures, ca sta la dispozitia dumneavoastra cu o gama variata de cutii de carton pentru diverse domenii de activitat

Incercam sa ne perfectionam serviciile constant, astfel incat calitatea produselor noastre sa fie la un standard ridicat.

Producem ambalaje din carton, cutii de orice dimensiune, folosind toate tipurile de carton ondulat, carton duplex sau triplex in functie de exigentele si necesitatile clientului.

Suntem constienti de faptul ca fiecare client are nevoie solutie personalizata, indiferent daca e vorba de dimensiunea ambalajului, de forma, model, culoare ori accesorii care vor face parte din ambalajul final. De aceea incercam sa oferim solutii profesionale, punand clientii in prim plan intutdeauna.

Serviciile oferite clientilor nostri se intind de la proiectarea grafica, la conceperea de prototipuri si finalizand cu producerea in masa a diverselor articole pentru ambalat. Cutiile din carton pot fi fabricate intr-o gama larga de dimensiuni si culori, cu posibilitatea personalizarii cu sigle, texte, poze sau desene grafice. 

Cartonul ondulat este format din unul pana la patru straturi netede de hartie si unul, doua sau trei straturi ondulate din hartie inferioara sau superioara de ambalaj, unite intre ele printr-un adeziv. Se obtine astfel un obiect de tip sandwich usor si stabil. Elementul de baza este obtinut prin asocierea, prin lipirea unui strat plat cu un strat ondulat. Acoperirea unui astfel de element sau a mai multor elemente suprapuse de obicei, marimea ondulelor folosite este diferita cu un strat plat determina obtinerea cartoanelor ondulate cu unul, doua sau trei straturi de ondule.

Produsele finite obtinute prin procesarea cartonului ondulat sunt ambalajele, in majoritate cutii, intr-un numar foarte mare de tipuri si dimensiuni. Se pot realiza si ladite, cat si accesorii de prezentare, displayere.

PRODUSELE NOASTRE

  • cutii clasice Baia Mare ;
  • cutii cu capac Baia Mare ;
  • cutii cu autoformare Baia Mare;
  • cutii pizza Baia Mare;
  • cutii prajituri Baia Mare;
  • cutii catering Baia Mare;
  • cutii pentru pantofi Baia Mare;
  • cutii pentru transport Baia Mare;
  • cutii folosite pentru arhivare .
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Baia Mare
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor