Biodeg Packing Prod - Producator pahare si cutii de carton - Ambalaje Hartie Si Carton Busteni

Ambalaje Hartie Si Carton Busteni - Biodeg Packing Prod - Producator pahare si cutii de carton - S.C BIODEG PACKING PROD este o companie producatoare de ambalaje din pahare si cutii din carton tanara, infiintata in anul 2016 ce are profil de productie si design in confectionarea paharelor reciclabile si a cutiilor de mancare asiatica confectionate din carton biodegradabil.

S.C BIODEG PACKING PROD este o companie producatoare de ambalaje din pahare si cutii din carton tanara, infiintata in anul 2016 ce are  profil de productie si design in confectionarea paharelor reciclabile si a cutiilor de mancare asiatica confectionate din carton biodegradabil.

Ambalajele  sunt realizate in fabrica noastra din orasul Boldesti Scaieni Prahova, la 5 km de Ploiesti, situata pe DN1A. Avand in dotare tehnologie moderna si linie de productie noua, oferim clientilor nostrii produse de inalta calitate si un design placut, aceste doua atribute ale produselor noastre permitand o foarte buna comercializare si desfacere pe piata romaneasca de profil.

Personalizam si tiparim cartonul, folosind numai vopsele pe baza de apa fabricate si certificate in Germania si Italia, designurile in patru culori realizandu-le in centrul nostru de creatie la comanda clientilor nostrii. Cu un colectiv tanar si foarte dinamic BIODEG este un exemplu in industria de profil romaneasca, reusind ca in scurt timp de la infiintare sa produca si sa comercializeze o paleta larga de pahare vending si diferite modele de cutii tip asia foood.

Pentru a face o comanda puteti vizita magazinul nostru online, accesand urmatorul link: AMBALAJE PRAHOVA

pahare Busteni

Viziunea, performanta si inovatia tehnologica reprezinta valorile principale care stau la baza activitatii noastre. Avand radacini solide, compania noastra a dezvoltat convingeri profunde dupa care ne ghidam si care guverneaza toate relatiile noastre de afaceri. Calitatea inainte de toate !

Obiectivul nostru este sa pastram inalte standarde de performanta in productia curenta si in dezvoltarea de noi produse, cat si sa prezentam si sa impunem cu succes brandurile companiei.

PRODUSELE NOASTRE

  • Bol-Supa
  • Personalizare Pahare
  • Sacose si pungi hartie
  • Cutii si Caserole

- Cutii Supa

- Cutii Asia Food

  • Pahare de Carton

- Pahare Albe

- Pahare Inghetata

- Pahare Pretiparite

- Suport pentru pahare

  • Capace de Plastic

cutii supa plastic

Localizare Biodeg Packing Prod - Producator pahare si cutii de carton
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Busteni
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor