AntoPack - Ambalaje Hartie Si Carton Calimanesti

Ambalaje Hartie Si Carton Calimanesti - AntoPack - Producem ambalaje si cutii carton de orice tip și dimensiuni: cutii clasice, ladițe carton, cutii cu capac, cutii cu autoformare si multe altele.

ambalaje hartie si carton valceaAntoPack are ca obiect de activitate productia de ambalaje din hartie si carton in Calimanesti. Societatea noastra investeste permanent in dezvoltarea de noi produse, iar orientarea catre calitate ne recomanda drept un partener de incredere. Avem personal calificat cu experienta atat in productie, cat si in consiliere cu privire la selectia si fabricarea produselor. Ne-am inceput activitatea in 2013 si ne propunem sa raspundem si exigentelor nevoi din acest sector prin seriozitate, profesionalism si rapiditate.

AntoPack produce o gama diversificata de ambalaje din carton ondulat CO3, CO5, CO7, microondul, duplex. De asemenea producem o gama completa de ambalaje in tiraje mici sau mari, caserate si imprimate in 1-4 culori conform solicitarilor dumneavoastra.

Compania noastra va pune la dispozitie o gama variata de ambalaje de carton: cutii de carton ondulat imprimate flexo, cutii caserate cu carton imprimat offset, cutii pizza, cutii duplex etc. Asiguram prototipuri pentru orice produs, avem in dotare un atelier de proiectare-design, care asigura la cererea dumneavoastra asistenta privind modul de ambalare.

In anii de experienta in producerea ambalajelor din carton, compania noastra s-a dovedit a fi un partener de valoare si de incredere pentru societati din intreaga tara. Oferim transport la nivel national!

Reprezentam o companie dinamica, avand obiective indraznete, standarde inalte si un mediu de lucru aliniat nivelului european. Baza reusitei noastre este o echipa cu un angajament real, orientata catre comunicare optima, dezvoltare continua si atentie pentru client.

ambalaje hartie si carton valcea

Beneficiile ambalarii in cutii din carton

Avantajele utilizarii articolelor propuse de noi sunt multiple. Cateva dintre acestea sunt: ofera o protectie eficienta continutului, sunt rezistente la factorii mecanici, prin urmare pot fi manipulate fara dificultate, sunt de circa trei ori mai usoare decat ambalajele din lemn pentru acelasi volum, au proprietati termoizolante conferite de aerul dintre straturile de hartie, nu sunt costisitoare, avand un pret de productie scazut, pot fi transportate pliate.

ambalaje hartie si carton valcea

PRODUSELE ANTOPACK:

  • Cutii clasice;
  • Cutii autoformare;
  • Cutii pizza;
  • Divizori;
  • Cutii cu palet;
  • Cutii cadouri;
  • Cutii produse alimentare;
  • Ambalaje lemn.
Localizare AntoPack
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Calimanesti
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor