DAROSCART SRL - Ambalaje Hartie Si Carton Gherla

Ambalaje Hartie Si Carton Gherla - DAROSCART SRL - Oferim o gama variata de ambalaje din carton in Gherla, adaptate pentru diverse forme si utilizari.

Compania DAROSCART SRL - Producator ambalaje hartie si carton Gherla ofera o gama completa de ambalaje din carton si hartie. Avem disponibile diverse tipuri de cutii de carton ondulat, precum si cutii caserate cu carton imprimat offset, cutii pentru pizza, cutii duplex, triplex si multe altele.

Pentru a va ajuta sa va promovati produsele si sa comunicati mesajul brandului intr-un mod eficient, oferim cutii de carton ondulat imprimate flexo. Acestea pot fi personalizate cu design-uri si culori vibrante, atragand atentia clientilor si imbunatatind prezentarea produselor dumneavoastra.

Avem o gama variata de ambalaje din carton, adaptate pentru diverse forme si utilizari. Printre acestea se numara: pahare, caserole, conuri, cutii de pizza, tavite, farfurii si cutii de tort cu maner.

Programul nostru de lucru este de luni pana vineri, intre orele 07:30 si 16:00.

Daca sunteti in cautarea unor ambalaje premium cu un aspect elegant si rafinat, avem solutia perfecta. Cutiile caserate cu carton imprimat offset sunt realizate cu atentie la detalii si ofera un nivel inalt de protectie pentru produsele dumneavoastra. Puteti alege designul si dimensiunile potrivite pentru a adauga valoare si distinctie produselor.

Suntem constienti de importanta ambalajului in industria alimentara, in special pentru livrarea si servirea pizzei. De aceea, oferim cutii de pizza rezistente, durabile si personalizabile, care mentin prospetimea si calitatea produsului.

Pentru produsele care necesita o protectie suplimentara si o rezistenta sporita, oferim cutii duplex. Acestea sunt realizate dintr-un carton de calitate, care asigura integritatea si siguranta produselor dumneavoastra. Indiferent de industria in care activati, putem furniza cutii duplex personalizate. Folosim carton co3, co5.

Indiferent de tipul de ambalaj pe care il cautati, DAROSCART SRL - Producator Ambalaje Gherla va ofera solutii personalizate pentru a va satisface cerintele specifice. Folosim materiale de calitate si tehnologii moderne de productie pentru a va asigura ca furnizam doar ambalaje de carton ondulat durabile si estetice.

Echipa noastra de profesionisti dedicata va sta la dispozitie pentru a va ghida in procesul de selectie a ambalajelor si pentru a va oferi consultanta specializata in functie de nevoile dumneavoastra. Avem experienta in lucrul cu clienti din diverse industrii, inclusiv industria alimentara, retail, logistica si multe altele.

La DAROSCART SRL - Producator Ambalaje Gherla, ne pasa de satisfactia clientilor nostri. De aceea, punem accent pe calitatea produselor noastre, respectarea termenelor de livrare si oferirea unui serviciu personalizat si prompt.

Contactati-ne pentru a afla cum va putem ajuta sa va imbunatatiti procesul de ambalare si sa va diferentiati pe piata!

In ceea ce priveste ambalajele din hartie si carton in Gherla, printre produsele noastre se numara:

Ambalaje din carton duplex, triplex, dublu cretat:

 • Cutii pentru diverse produse, cum ar fi creioane, ata, ace, ciocolata, cozonac, globuri, prajituri si patiserie.
 • Dosare si mape pentru organizare si depozitare.
 • Blistere pentru ambalarea produselor individuale.
 • Tavite pentru prezentarea si protectia articolelor.
 • Separatoare pentru identificare.

Carton ondulat:

 • Cutii de pizza, asigurand o protectie sigura si o prezentare atractiva a produselor.
 • Cutii de transport (baxuri) pentru expediere si depozitare.
 • Cutii colective pentru ambalarea mai multor produse.
 • Tavite pentru afisarea si organizarea produselor.
 • Cutii de arhivare pentru stocarea documentelor si a altor obiecte.
 • Separatoare si coltare pentru protejarea si separarea articolelor.
 • Cutii cu autoformare pentru asamblarea usoara si rapida.

Cartoane speciale:

 • Cutii pentru bijuterii, oferind un ambalaj elegant si sigur.
 • Cutii pentru ciocolata, perfecte pentru a impresiona si a oferi cadouri.
 • Cutii pentru marturii la nunti, aducand o nota personala evenimentului special.
 • Invitatii si plicuri, adaugand o nota de rafinament si eleganta.
 • Cutii pentru parfumuri, pastrand produsele delicate si oferind o prezentare atragatoare.
Localizare DAROSCART SRL
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Gherla
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor