S.C. VELOX Prod SRL - Ambalaje Hartie Si Carton Gruiu

Ambalaje Hartie Si Carton Gruiu - S.C. VELOX Prod SRL - VELOX Prod SRL onoreaza orice fel de comenzi, chiar si unicate, suntem flexibili si foarte prompti in executie!

S.C. VELOX Prod SRL onoreaza orice fel de comenzi, chiar si unicate, suntem flexibili si prompti in executie!

Ne-am inceput activitatea in anul 1995, cu 3 angajati si o dotare tehnica modesta, ce permitea imprimarea de formulare tipizate. An dupa an, activitatea noastra s-a diversificat si a sporit in amploare, pe masura acumularii de experienta si dotarii tehnice tot mai variate si mai performante, puse in valoare de o echipa entuziasta si profesionista.

In prezent, dupa 20 de ani ne mandrim sa va putem pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii de calitate si in conditii avantajoase pentru dumneavoastra.

Producem ambalaje si cutii carton de orice tip si dimensiuni la avantajoase tarife.

S.C. VELOX Prod SRL reprezinta un producator de ambalaje din hartie si carton pentru diverse domenii, care detine o gama diversificata gama de produse.

Dezvoltarea puternica este datorata si managementului modern si agresiv practicat avand ca tinta acapararea unui mare procent din piata ambalajelor.

Dorind sa satisfacem clientii nostri, astfel producem o gama variata de modele de ambalaje de diferite dimensiuni de la mici la mari pentru toate tipurile de produse care necesitata ambalare in carton. La cererea cutiile pot fi imprimate cu grafica aleasa de client in mai multe culori.

EXPERIENTA

Experienta acumulata in cei peste 20 de ani de activitate in producerea cutiilor si ambalajelor din carton ne recomanda pentru complexe proiecte, pe care compania Dvs. doreste sa le realizeze.

PROMPTITUDINE

Suntem constienti ca timpul este un factor important pentru afacerea Dvs. de aceea realizam intr-un scurt timp cutiile si ambalajele din carton, intr-o gama larga de dimensiuni si consistente ale materialului.

EFICIENTA

In prezent cerintele pentru ambalaje sunt foarte diversificate, pe langa transportarea produselor si de protejarea lor ambalajul are si rol de comunicare. Astfel ambalajele nu ating doar partea emotionala, ci joaca si un important rol functional.

SERVICII

VELOX Prod SRL va ofera urmatoarea gama de servicii:

  •  Ambalaje din carton

- Cutii pizza

- Cutii (baxuri) pentru pantofi

- Cutii ambalare colectiva

- Cutii pentru prajituri

  • Tipografie:

- Semne de securitatea muncii si situatii de urgenta;

- Diplome, carti postale, calendare;

- Formulare tipizate;

- Fluturasi si materiale de prezentare;

- Etichete.

VELOX Prod SRL ofera servicii de:

- Plastifiere;

- Legatorie;

- Inseriere si personalizare documente;

- Imprimate de uz medical;

- Imprimate la raft.

Localizare S.C. VELOX Prod SRL
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Gruiu
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor