AMBA LUCLIN SRL - Ambalaje Hartie Si Carton Husi

Ambalaje Hartie Si Carton Husi - AMBA LUCLIN SRL - AMBA LUCLIN SRL reprezinta o companie producatoare de ambalaje din carton duplex, triplex si ondulen cu sediul in Vaslui, care tine cont de mediul inconjurator si pune intotdeauna in prim plan satisfactia clientilor.

ambalaj carton duplex Husi

AMBA LUCLIN SRL reprezinta o companie producatoare de ambalaje din carton cu sediul in Otetoaia, Nr. 79, Vaslui, care produce la comanda ambalaje de carton ondulat de toate tipurile precum si ambalaje din carton duplex si triplex.

Societatea noastra executa ambalaje de carton ondulat, duplex, triplex, matritate de toate dimensiunile, inscriptionate in functie de necesitatile clientului.

Cartonul este o aglomerare de fibre celulozice ce sunt rezultate din prelucrarea materiilor prime vegetale precum: paie de cereale, coceni de porumb, stuf, lemn de brad, pin, fag, plop, fiind o hartie groasa, compacta si foarte putin flexibila.

In prezent exista o varietate foarte mare de producatori de carton, iar inovatiile in domeniu imbunatatesc constant utilizarea la confectionarea ambalajelor si ajuta in acelasi timp la protejarea mediului inconjurator. Compania noastra se numara printre societatile ce tin cont de mediul inconjurator si pun intotdeauna pe primul loc satisfactia partenerilor.

Cutiile din carton sunt utilizate ambalaje din carton şi sunt disponibile într-un număr foarte mare de forme şi dimensiuni, cu multe utilizări de la cutii de cereale pentru micul dejun la cutii pentru pantofi, cutii pentru sucuri de fructe şi până la cutii pentru sofisticate aparate electronice ca telefoanele mobile sau pentru electrocasnice de mari dimensiuni ca frigidere, maşini de spălat, aragazuri.

Imediat dupa ce primim o cerere de oferta din partea dumneavoastra, identificam produsele corespunzatoare necesitatilor dumneavoastra si onoram comanda cat mai rapid posibil. 

ambalaje carton Husi

Principalele tipuri de cartoane utilizate la confecţionarea ambalajelor sunt:

  • Cartonul plat - se deosebeste de hartie prin faptul ca este un strat mai gros si mai rigid,
  • Cartonul duplex - este format din 2 straturi diferite de material fibros unite in stare umeda prin presare,
  • Cartonul triplex - este format din 3 straturi diferite de material fibros unite in stare umeda prin presare,
  • Cartonul ondulat - este format din 4 staturi netede si din 3 straturi ondulate, unite intre ele printr-un adeziv,
  • Cartonul microondulat - este usor, are o rezistenta buna la plesnire si este un bun inlocuitor al cartonului duplex si triplex.

ambalaje personalizate Husi

Produsele noastre

  • Ambalaje din carton ondulat – 3 straturi;
  • Ambalaje din carton ondulat – 5 straturi;
  • Ambalaje din carton ondulat – mocroondulat;
  • Ambalaje din carton duplex
  • Ambalaje din carton triplex
Localizare AMBA LUCLIN SRL
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Husi
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor