DAROSCART SRL - Ambalaje Hartie Si Carton Medias

Ambalaje Hartie Si Carton Medias - DAROSCART SRL - Oferim o gama variata de ambalaje din carton in Medias, adaptate pentru diverse forme si utilizari.

ambalaje hartie si carton sibiuCompania DAROSCART SRL ofera o gama completa de ambalaje de carton, de la cutii de carton ondulat imprimate flexo, pana la cutii caserate cu carton imprimat offset, cutii pentru pizza, cutii duplex, triplex, si multe altele.

Pentru a va pune in evidenta produsele si pentru a comunica mesajul dvs. de brand intr-un mod eficient, oferim cutii de carton ondulat imprimate flexo. Acestea pot fi personalizate cu design-uri si culori vibrante, atragand atentia clientilor si imbunatatind prezentarea produselor dvs.

Oferim o gama variata de ambalaje din carton, adaptate pentru diverse forme si utilizari. Printre acestea se numara: pahare, caserole, conuri, cutii de pizza, tavite, farfurii si cutii de tort cu maner.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 07:30 - 16:00

Daca sunteti in cautarea ambalajelor premium cu un aspect elegant si rafinat, avem solutia perfecta. Cutiile caserate cu carton imprimat offset sunt realizate cu atentie la detalii si ofera un nivel inalt de protectie pentru produsele dvs. Alegeti designul si dimensiunile potrivite pentru a aduce un plus de valoare si distinctie produselor.

Suntem constienti de importanta ambalajului pentru industria alimentara, in special pentru livrarea si servirea pizzei. De aceea, oferim cutii de pizza rezistente, durabile si personalizabile, care pastreaza prospetimea si calitatea produsului.

Pentru produsele care necesita o protectie suplimentara si o rezistenta sporita, oferim cutii duplex. Acestea sunt realizate dintr-un carton de calitate, care asigura integritatea si siguranta produselor dvs. Indiferent de industria in care activati, putem furniza cutii duplex personalizate. Carton folosit co3, co5.

Indiferent de tipul de ambalaj pe care il cautati, DAROSCART SRL  - Producator Ambalaje Medias va ofera solutii personalizate pentru a va satisface cerintele specifice. Folosim materiale de calitate si tehnologii moderne de productie pentru a va asigura ca furnizam doar ambalaje de carton ondulat durabile si estetice.

Echipa noastra de profesionisti dedicata va sta la dispozitie pentru a va ghida in procesul de selectie a ambalajelor si pentru a va oferi consultanta specializata in functie de nevoile dvs. Avem experienta in lucrul cu clienti din diverse industrii, inclusiv alimentara, retail, logistica si multe altele.

La DAROSCART SRL - Producator Ambalaje Medias, ne pasa de satisfactia clientilor nostri. De aceea, punem accent pe calitatea produselor noastre, respectarea termenelor de livrare si oferirea unui serviciu personalizat si prompt.

Contactati-ne pentru a afla cum va putem ajuta sa va imbunatatiti procesul de ambalare si sa va diferentiati in piata!

hartie si carton sibiu

Printre produsele noastre se numara:

Ambalaje din carton duplex, triplex, dublu cretat:

 • Cutii pentru diverse produse, cum ar fi creioane, ata, ace, ciocolata, cozonac, globuri, prajituri si patiserie.
 • Dosare si mape pentru organizare si depozitare.
 • Blistere pentru ambalarea produselor individuale.
 • Tavite pentru prezentarea si protectia articolelor.
 • Separatoare pentru identificare.

Carton ondulat:

 • Cutii de pizza, asigurand o protectie sigura si o prezentare atractiva a produselor.
 • Cutii de transport (baxuri) pentru expediere si depozitare.
 • Cutii colective pentru ambalarea mai multor produse.
 • Tavite pentru afisarea si organizarea produselor.
 • Cutii de arhivare pentru stocarea documentelor si a altor obiecte.
 • Separatoare si coltare pentru protejarea si separarea articolelor.
 • Cutii cu autoformare pentru asamblarea usoara si rapida.

Cartoane speciale:

 • Cutii pentru bijuterii, oferind un ambalaj elegant si sigur.
 • Cutii pentru ciocolata, perfecte pentru a impresiona si a oferi cadouri.
 • Cutii pentru marturii la nunti, aducand o nota personala evenimentului special.
 • Invitatii si plicuri, adaugand o nota de rafinament si eleganta.
 • Cutii pentru parfumuri, pastrand produsele delicate si oferind o prezentare atragatoare.

Toate aceste produse pot fi personalizate prin tipar offset, stantare si lipire, pentru a se potrivi perfect nevoilor si cerintelor dvs.

Localizare DAROSCART SRL
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Medias
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor