ARGIS PRODIMPEX SRL - Ambalaje Hartie Si Carton Nadlac

Ambalaje Hartie Si Carton Nadlac - ARGIS PRODIMPEX SRL - ARGIS RODIMPEX este un producator de ambalaje cu sediul in Arad, care investeste permanent in dezvoltarea de noi produse, iar orientarea catre produse de inalta calitate a dus deschiderea de drumuri noi.

ambalaje carton Nadlac

ARGIS RODIMPEX este un producator de ambalaje cu sediul in Arad, care investeste permanent in dezvoltarea de noi produse, iar orientarea catre inalta calitate ne recomanda drept un partener de incredere.

Personalul societatii este pregatit sa va prezinte portofoliul de produse, caracteristicile acestora, acordand consultanta si consilierea necesara pentru alegerea o potrivita cerintelor dumneavoastra.

In anii de experienta in producerea ambalajelor din carton compania noastra s-a dovedit a fi si un partener de valoare si de incredere pentru societati din intreaga tara.

Producem o gama complexa de cutii din carton ondulat, gama produselor acoperind toate tipurile de formare a cutiilor de la cele considerate simple, pana la inchideri complexe. Am adoptat una dintre moderne mentalitati in ceea ce priveste modul de lucru.

Producem ambalaje si cutii carton de orice tip și dimensiuni: cutii clasice, cutii pentru transport Arad, ladițe carton, cutii cu capac, cutii cu autoformare și multe altele.

Gama produselor noastre este una foarte diversificata si de o buna calitate. Oferim cutii din carton care pot ambala aproape orice tip de produs, de la cele farmaceutice pana la produsele alimentare. Cartonul ondulat din care sunt confectionate este un material special conceput pentru ambalaj, folosind sisteme avansate de fabricatie, iar prin constructia lor sofisticata, cutiile pot transporta produse de diferite greutati, care sunt astfel perfect protejate impotriva umezelii, oferind solutii durabile de ambalare.

carton ondulat Nadlac

Beneficiile ambalarii in cutii din carton

Avantajele utilizarii articolelor propuse de noi sunt multiple. Cateva dintre acestea sunt: ofera o protectie eficienta continutului, sunt rezistente la factorii mecanici, prin urmare pot fi manipulate fara dificultate, sunt de circa trei ori mai usoare decat ambalajele din lemn pentru acelasi volum, au proprietati termoizolante conferite de aerul dintre straturile de hartie, nu sunt costisitoare, avand un pret de productie scazut, pot fi transportate pliate.

 cutii carton Nadlac

PRODUSELE NOASTRE

  • cutii carton colective si individuale
  • cutii carton microoondulat
  • cutii prajituri
  • cutii incaltaminte
  • cutii transport
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Nadlac
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor