VPK Packaging - Ambalaje Hartie Si Carton Oradea

Ambalaje Hartie Si Carton Oradea - VPK Packaging - VPK Packaging vă oferă o gama variată de soluţii complexe de ambalare, controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior.

VPK Packaging vă oferă o gama variată de soluţii complexe de ambalare, controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. 

VPK Packaging are în dotare unitate cu tehnologie modernă de producţie de carton ondulat şi cutii de carton. Fabrica companiei se întinde pe o suprafaţă de 15.600 metri pătraţi şi are o capacitate de producţie anuală de minim 30.000 tone.

Clienţii nostri sunt reprezentați de companii naţionale şi multinaţionale din România, Ungaria şi ţările vecine. VPK Packaging România este ales ca furnizor pe baza urmatoarelor argumente: profesionalism, calitate, soluţii personalizate şi livrări JIT (Just In Time). 

Cutiile de carton sunt utilizate la momentul actual pe piața mondială de profil, fiind puține produse ce nu pot fi ambalate în cutiile de carton clasice. Principalele caracteristici ale acestora sunt fiabilitatea și rezistența, ceea ce face ca în aceste cutii produsele dumneavoastră să fie bine protejate, ușor de manipulat și de transportat.

În același pot fi imprimate pentru personalizarea baxurilor conform specificului produselor cu indici tehnici, de fragilitate și bineînțeles logo-ul companiei dumneavoastră.

Misiune

Noi, echipa VPK Packaging România, suntem un colectiv de profesionişti cu diverse talente şi experienţe în carieră, preocupaţi continuu de creşterea standardelor serviciilor oferite clienţilor noştri.

Profesionalismul, etica şi corectitudinea echipei noastre se regăsesc în calitatea serviciilor pe care le oferim, ceea ce ne-a permis să devenim adevăraţi PARTENERI pe piaţa materialelor de ambalare, fapt demonstrat de dobândirea calităţii de furnizor principal pentru majoritatea clienţilor noştri.

MISIUNEA noastră constă în susţinerea şi promovarea afacerilor clienţilor noştri, prin furnizarea de produse de o înaltă calitate, prin soluţii de ambalare personalizate şi livrări JIT (Just In Time).

Packaging Solutions

Respectând cerinţele specifice ale clienţilor, VPK Packaging Romania oferă soluţii complexe de ambalare. Practic, noi proiectăm cutia pornind de la modul de ambalare a produselor.

Soluţia de ambalare este decisă împreună cu clientul, în urma testării şi verificării mostrelor furnizate. Pentru a obţine o bună solutie de ambalare, ţinem cont de: dimensiuni, structuri de carton ondulat, modalităţi de imprimare, caracteristici ale produsului, modalităţi de transport şi depozitare, expunerea cutiilor în spaţiile comerciale.

Design

Echipa noastră de proiectare-dezvoltare, oferă rapid eficiente şi fezabile modalităţi de ambalare, în conformitate cu cerinţele clienţilor.

Pentru aceasta folosim „ArtiosCad”, un program de proiectare cu utilizare internaţională.

La cerere, furnizăm mostre din carton realizate pe Plotter, clienţii având posibilitatea să vadă structura cartonului şi formatul cutiei, înainte de lansarea comenzii ferme.

PRODUSE

Placi de carton ondulat

Principalul produs îl reprezintă plăcile ondulate de carton, ele fiind utilizate, ca semifabricat pentru cutiile de carton.
Tipurile de hartii utilizate in cadrul productiei de carton ondulat sunt:

hartie reciclata (continut de fibre: 100% reciclate) – obtinuta prin tocarea si prelucrarea cu apa a hartiei reciclate, rezultand astfel o pasta de celuloza care se trateaza ulterior cu substante chimice si amidon
Tipuri utilizate: Testliner, Wellenstof, Fluting, Schrenz, White Testliner, White Top Liner;
hartie kraft (+/- 80% fibre kraft) – obtinuta din pasta de lemn, de esenta moale. Tipuri utilizate: Brown Kraftliner, White Top Kraft, Semi Chemical Fluting.

Furnizorii noştri de materie primă au fost riguros selectaţi, hârtia care ajunge în producţie fiind de o înaltă calitate, respectând standardele specifice industriei ambalajelor.

Tipurile de ondule pe care le producem sunt: B, C, E, BC şi EB.

Cutii de carton

Plăcile de carton sunt folosite la producţia de cutii. Acestea sunt produse conform necesităţilor specifice fiecărui client, reprezentând mediul perfect pentru imprimarea mesajelor promoţionale

Tipurile de cutii produse în cadrul VPK Packaging Romania sunt:
colective: se produc în baza unor standarde, de exemplu: cutii americane, cutii Galia etc.
ştanţate: se produc pe baza specificaţiilor clientului – cutii pentru vinuri, fructe şi legume, mobilier, lactate etc.


Toate cutiile pot fi imprimate conform solicitărilor şi specificaţiilor clientului. Metoda de imprimare folosită este Flexo Printing iar utilajele noastre executa imprimări în patru culori.
Staţia proprie de mixare a cernelurilor ne oferă posibilitatea preparării oricărei nuanţe solicitate de către clienţi.

Localizare VPK Packaging
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Oradea