Packaging Solutions - Ambalaje Hartie Si Carton Valea Lui Mihai

Ambalaje Hartie Si Carton Valea Lui Mihai - Packaging Solutions - Doriti ambalaje din hartie si carton? Noi producem cutii de orice dimensiune, folosind toate tipurile de carton ondulat, carton duplex sau triplex in functie de exigentele si necesitatile clientului.

Packaging Solutions - Producator Ambalaje Bihor este o echipa dedicata si profesionista in productia de ambalaje personalizate certificata ISO 9001:2008. Cu o expertiza vasta si pasiune pentru inovatie, ne concentram pe furnizarea de solutii adaptate nevoilor si brandului dumneavoastra.

Societatea noastra investeste permanent in dezvoltarea de noi produse, iar orientarea catre calitate ne recomanda drept un partener de incredere. Avem personal calificat cu experienta atat in productie, cat si in consiliere cu privire la selectia si fabricarea produselor.

Ofertele noastre cuprind o gama extinsa de optiuni, inclusiv ambalaje din carton, ambalaje din material plastic expandat (PEE), cutii americane, cutii stantate si lipite, cutii cu lipire manuala si capsate, faguri stantate si asamblate, precum si produse ESD pentru protectie antistatica.

Producem ambalaje din carton, cutii de orice dimensiune, folosind toate tipurile de carton ondulat, carton duplex sau triplex in functie de exigentele si necesitatile clientului.

Intelegem ca fiecare produs si brand sunt unice. De aceea, oferim solutii de ambalare personalizate, astfel incat ambalajul sa se potriveasca perfect cu nevoile dvs. Va ajutam sa lansati produsele in scurt timp posibil, garantand conformitatea cu standarde profesionale de calitate.

Producem o gama diversificata de optiuni de ambalare, inclusiv ambalaje profesionale, cartoane cu certificare FSC pentru durabilitatea ecologica, solutii ESD pentru protectie antistatica si solutii modulare CO2, CO3, CO5, CO7, care se adapteaza perfect nevoilor dvs.

Cartonul ondulat este format din unul pana la patru straturi netede de hartie si unul, doua sau trei straturi ondulate din hartie inferioara sau superioara de ambalaj, unite intre ele printr-un adeziv. Se obtine astfel un obiect de tip sandwich usor si stabil. Elementul de baza este obtinut prin asocierea, prin lipirea unui strat plat cu un strat ondulat. Acoperirea unui astfel de element sau a mai multor elemente suprapuse de obicei, marimea ondulelor folosite este diferita cu un strat plat determina obtinerea cartoanelor ondulate cu unul, doua sau trei straturi de ondule.

Produsele finite obtinute prin procesarea cartonului ondulat sunt ambalajele, in majoritate cutii, intr-un numar foarte mare de tipuri si dimensiuni. Se pot realiza si ladite, cat si accesorii de prezentare, displayere.

Servicii Packaging Solutions - Producator Ambalaje Bihor

Productie Ambalaje 

Punem la dispozitie solutii complete pentru productie, indiferent de volumul de lucru. Dispunem de utilaje performante pentru imprimare, stantare, asamblare faguri si capsare. Suntem dedicati productiei de ambalaje sustenabile, inclusiv cartoane cu certificare FSC, solutii ESD si variantele CO7 - CO2, CO3, CO5, precum si kituri CO7.

Asamblare Ambalaje

Realizam lipirea cutiilor atat manual, cat si automat. Detinem o masina de lipire automata cu o latime de 2.600 mm, capabila sa realizeze o viteza de 2.400 de cutii pe ora. De asemenea, suntem specializati in capsarea hexabinilor si oferim atat asamblarea fagurilor in mod automat, cat si manual.

Putem realiza cu precizie lipirea manuala a cutiilor de orice dimensiuni si capsarea cutiilor de dimensiuni mari. In plus, oferim si servicii de ambalare automata sau manuala a fagurilor, asigurand si livrarea cutiilor sau inserturilor complet asamblate.

Depozitare produse

Oferim servicii de depozitare atat pentru produsele finite cat si pentru stocurile tampon, inclusiv cutii si inserturi complet asamblate. Asiguram livrarea precisa si la timp catre partenerii nostri, respectand orarul convenit. Avem capacitatea de a realiza livrari zilnice, direct din stoc, la fiecare data convenita.

In cadrul serviciilor noastre de depozitare, punem la dispozitie sisteme de verificare a stocurilor, astfel incat sa puteti urmari cu exactitate disponibilitatea produselor. De asemenea, oferim depozitare pentru cutii si inserturi complet asamblate, precum si stocuri de siguranta pentru a asigura o aprovizionare continua.

Logistica

Suntem specializati in furnizarea de servicii complete de logistica. Asiguram receptia marfurilor, incarcarea si descarcarea acestora, precum si manipularea corespunzatoare. Oferim si servicii de etichetare, verificare a stocurilor tampon, depozitare si livrare "just in time" la cererea clientului.

Punem accent pe gestionarea eficienta a lantului de aprovizionare, garantand ca fiecare etapa a procesului este tratata cu profesionalism si atentie. De la receptia initiala a marfurilor pana la livrarea in termenele stabilite, ne angajam sa asiguram ca operatiunile dumneavoastra de logistica se desfasoara fara probleme si in conformitate cu inalte standarde de calitate.

Design interior

Oferim servicii de design interior, respectiv putem amenaja spatii prin proiectarea si realizarea unor pereti din tuburi de carton. Putem realiza astfel proiecte personalizate in functie de nevoi.

Dispunem de o flota de 22 de utilaje profesionale de ultima generatie, ce ne permit sa raspundem nevoilor dumneavoastra, indiferent de tiraj. Ofertele noastre includ servicii complete, de la imprimare, stantare, lipire, asamblare pana la capsare, pentru a va oferii doar servicii profesionale:

 • masina automata de procesat placi carton;
 • masina semiautomata de lipit cutii atipice;
 • masina automata de pliat si lipit;
 • masina semiautomata de croit placi carton;
 • masina automata de taiat placi carton;
 • masina semiautomata de capsat placi carton;
 • masina manuala de capsat cu eliminare automata;
 • masina de stantat;
 • masina automata de asamblat separatoare;
 • masina semiautomata de ambalat cu folie;
 • masina semiautomata de taiat longitudinal si transversal;
 • alte utilaje specifice.

producator termopane bihor

Produsele oferite de Packaging Solutions

 • Cutii clasice (diferite dimensiuni);
 • Kit-uri separatoare din carton;
 • Etajere din carton si coltare din carton.
Localizare Packaging Solutions
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Valea Lui Mihai
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor