S.C. VELOX Prod SRL - Ambalaje Hartie Si Carton Videle

Ambalaje Hartie Si Carton Videle - S.C. VELOX Prod SRL - Suntem la dispozitia dumneavoastra cu o gama variata de cutii de carton pentru diverse domenii de activitate, atat in orasele Alexandria, Turnu Magurele, Rosiorii de Vede, Zimnicea, Videle, cat si in judetele Bucuresti si Ilfov.

Societatea noastra si-a inceput activitatea in anul 1995, cu 3 angajati si o dotare tehnica modesta, ce permitea imprimarea de formulare tipizate.

S.C. VELOX Prod SRL reprezinta un producator de ambalaje carton din judetul Teleorman, care sta la dispozitia dumneavoastra cu o gama variata de cutii de carton pentru diverse domenii de activitate, atat in orasele Alexandria, Turnu Magurele, Rosiorii de Vede, Zimnicea, Videle, cat si in judetele Bucuresti si Ilfov, in functie de cerere.

Incercam sa ne perfectionam serviciile constant, astfel incat calitatea produselor noastre sa fie la un standard ridicat.

Producem ambalaje din carton, cutii de orice dimensiune, folosind toate tipurile de carton ondulat, carton duplex sau triplex in functie de exigentele si necesitatile clientului.

Suntem constienti de faptul ca fiecare client are nevoie solutie personalizata, indiferent daca e vorba de dimensiunea ambalajului, de forma, model, culoare ori accesorii care vor face parte din ambalajul final. De aceea incercam sa oferim solutii profesionale, punand clientii in prim plan intutdeauna.

Serviciile oferite clientilor nostri se intind de la proiectarea grafica, la conceperea de prototipuri si finalizand cu producerea in masa a diverselor articole pentru ambalat. Cutiile din carton pot fi fabricate intr-o gama larga de dimensiuni si culori, cu posibilitatea personalizarii cu sigle, texte, poze sau desene grafice.

Cartonul ondulat este format din unul pana la patru straturi netede de hartie si unul, doua sau trei straturi ondulate din hartie inferioara sau superioara de ambalaj, unite intre ele printr-un adeziv. Se obtine astfel un obiect de tip sandwich usor si stabil. Elementul de baza este obtinut prin asocierea, prin lipirea unui strat plat cu un strat ondulat. Acoperirea unui astfel de element sau a mai multor elemente suprapuse de obicei, marimea ondulelor folosite este diferita cu un strat plat determina obtinerea cartoanelor ondulate cu unul, doua sau trei straturi de ondule.

Produsele finite obtinute prin procesarea cartonului ondulat sunt ambalajele, in majoritate cutii, intr-un numar mare de tipuri si dimensiuni. Se pot realiza si ladite, cat si accesorii de prezentare, displayere.

Ne dorim sa ne dezvoltam in armonie cu tot ce ne inconjoara, cu respect si responsabilitate fata de mediu, cu gandul la mostenirea pe care o lasam generatiilor viitoare. Deseurile rezultate din activitatea de productie sunt predate periodic, prin contract, unor societati comerciale autorizate de Ministerul Mediului si Padurilor pentru preluarea si tratarea acestora.

Dezvoltarea puternica este datorata si managementului modern si agresiv practicat avand ca tinta acapararea unui mare procent din piata ambalajelor.

Dorind sa satisfacem clientii nostri, astfel producem o gama variata de modele de ambalaje Videle de diferite dimensiuni de la mici la mari pentru toate tipurile de produse care necesitata ambalare in carton. La cererea cutiile pot fi imprimate cu grafica aleasa de client in mai multe culori.

SERVICII VELOX PROD S.R.L.

VELOX Prod SRL va pune la dispozitie urmatoarea gama de servicii:

  •  Ambalaje din carton Videle

- Cutii pizza

- Cutii (baxuri) pentru pantofi

- Cutii ambalare colectiva

- Cutii pentru prajituri

  • Tipografie:

- Semne de securitatea muncii si situatii de urgenta;

- Diplome, carti postale, calendare;

- Formulare tipizate;

- Fluturasi si materiale de prezentare;

- Etichete.

VELOX Prod SRL ofera servicii de:

- Plastifiere;

- Legatorie;

- Inseriere si personalizare documente;

- Imprimate de uz medical;

- Imprimate la raft.

Localizare S.C. VELOX Prod SRL
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Videle
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor