Packaging Solutions - Ambalaje Hartie Si Carton Zalau

Ambalaje Hartie Si Carton Zalau - Packaging Solutions - Noi, echipa Packaging Solutions Romania, suntem un colectiv de profesionisti cu diverse talente si experiente in cariera, preocupati continuu de cresterea standardelor serviciilor oferite clientilor nostri.

Packaging Solutions va pune la dispozitie o diversitate de optiuni complexe pentru ambalare, toate supuse unui proces de control si evaluare conform unui plan predefinit.

Packaging Solutions dispune de o unitate de productie echipata cu tehnologie moderna pentru fabricarea cartonului ondulat si a cutiilor de carton. Fabrica companiei se intinde pe o suprafata de 4.500 de metri patrati si are o capacitate de productie semnificativa.

Clientii nostri sunt reprezentati de companii renumite din Romania. Packaging Solutions - Producator Ambalaje Zalau este ales ca furnizor pe baza urmatoarelor argumente: profesionalism, calitate, solutii personalizate si livrari JIT (Just In Time).

Cutiile de carton sunt elemente omniprezente pe piata mondiala de ambalaje, fiind folosite pentru o gama larga de produse. Fiabilitatea si rezistenta lor sunt caracteristici cheie, asigurand protectia adecvata a produselor si facilitand manipularea si transportul acestora.

In plus, in acelasi timp, putem efectua imprimari personalizate pentru a adapta cutiile la specificul produselor dumneavoastra, furnizand informatii tehnice, indicand gradul de fragilitate si, desigur, adaugand logo-ul companiei dumneavoastra pentru o identitate vizuala distinctiva.

Misiunea companiei noastre

Noi, echipa Packaging Solutions Romania, suntem un colectiv de profesionisti cu diverse talente si experiente in cariera, preocupati continuu de cresterea standardelor serviciilor oferite clientilor nostri.

Profesionalismul, etica si corectitudinea echipei noastre se regasesc in calitatea serviciilor pe care le oferim, ceea ce ne-a permis sa devenim adevarati PARTENERI pe piata materialelor de ambalare, fapt demonstrat de dobandirea calitatii de furnizor principal pentru majoritatea clientilor nostri.

MISIUNEA noastra consta in sustinerea si promovarea afacerilor clientilor nostri, prin furnizarea de produse de o inalta calitate, prin solutii de ambalare personalizate si livrari JIT (Just In Time).

 

Servicii Packaging Solutions - Producator Ambalaje Zalau

Productie Ambalaje 

Punem la dispozitie solutii complete pentru productie, indiferent de volumul de lucru. Dispunem de utilaje performante pentru imprimare, stantare, asamblare faguri si capsare. Suntem dedicati productiei de ambalaje sustenabile, inclusiv cartoane cu certificare FSC, solutii ESD si variantele CO7 - CO2, CO3, CO5, precum si kituri CO7.

Asamblare Ambalaje

Realizam lipirea cutiilor atat manual, cat si automat. Detinem o masina de lipire automata cu o latime de 2.600 mm, capabila sa realizeze o viteza de 2.400 de cutii pe ora. De asemenea, suntem specializati in capsarea hexabinilor si oferim atat asamblarea fagurilor in mod automat, cat si manual.

Putem realiza cu precizie lipirea manuala a cutiilor de orice dimensiuni si capsarea cutiilor de dimensiuni mari. In plus, oferim si servicii de ambalare automata sau manuala a fagurilor, asigurand si livrarea cutiilor sau inserturilor complet asamblate.

Depozitare produse

Oferim servicii de depozitare atat pentru produsele finite cat si pentru stocurile tampon, inclusiv cutii si inserturi complet asamblate. Asiguram livrarea precisa si la timp catre partenerii nostri, respectand orarul convenit. Avem capacitatea de a realiza livrari zilnice, direct din stoc, la fiecare data convenita.

In cadrul serviciilor noastre de depozitare, punem la dispozitie sisteme de verificare a stocurilor, astfel incat sa puteti urmari cu exactitate disponibilitatea produselor. De asemenea, oferim depozitare pentru cutii si inserturi complet asamblate, precum si stocuri de siguranta pentru a asigura o aprovizionare continua.

Logistica

Suntem specializati in furnizarea de servicii complete de logistica. Asiguram receptia marfurilor, incarcarea si descarcarea acestora, precum si manipularea corespunzatoare. Oferim si servicii de etichetare, verificare a stocurilor tampon, depozitare si livrare "just in time" la cererea clientului.

Punem accent pe gestionarea eficienta a lantului de aprovizionare, garantand ca fiecare etapa a procesului este tratata cu profesionalism si atentie. De la receptia initiala a marfurilor pana la livrarea in termenele stabilite, ne angajam sa asiguram ca operatiunile dumneavoastra de logistica se desfasoara fara probleme si in conformitate cu inalte standarde de calitate.

Design interior

Oferim servicii de design interior, respectiv putem amenaja spatii prin proiectarea si realizarea unor pereti din tuburi de carton. Putem realiza astfel proiecte personalizate in functie de nevoi.

Dispunem de o flota de 22 de utilaje profesionale de ultima generatie, ce ne permit sa raspundem nevoilor dumneavoastra, indiferent de tiraj. Ofertele noastre includ servicii complete, de la imprimare, stantare, lipire, asamblare pana la capsare, pentru a va oferii doar servicii profesionale:

 • masina automata de procesat placi carton;
 • masina semiautomata de lipit cutii atipice;
 • masina automata de pliat si lipit;
 • masina semiautomata de croit placi carton;
 • masina automata de taiat placi carton;
 • masina semiautomata de capsat placi carton;
 • masina manuala de capsat cu eliminare automata;
 • masina de stantat;
 • masina automata de asamblat separatoare;
 • masina semiautomata de ambalat cu folie;
 • masina semiautomata de taiat longitudinal si transversal;
 • alte utilaje specifice.

producator termopane bihor

Produsele oferite de Packaging Solutions

 • Cutii clasice (diferite dimensiuni);
 • Kit-uri separatoare din carton;
 • Etajere din carton si coltare din carton.
Localizare Packaging Solutions
Galerie Ambalaje Hartie Si Carton Zalau
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor