Super Fit - Ambalaje Plastic Faget

Ambalaje Plastic Faget - Super Fit - Super Fit s-a infiintat avand ca obiect de activitate fabricarea produselor din material plastic de uz casnic si gospodaresc, diversificandu-si an de an gama de produse.

ambalaje plastic timisSuper Fit reprezinta o companie producatoare de ambalaje din plastic, cu o vasta experienta pe piata nationala. De la infiintare si pana in prezent compania noastra si-a variat an de an gama de ambalaje ajungand astazi sa penetreze piata vest europeana prin calitatea produselor si serviciilor oferite. Dar dezvoltarea si maturizarea economiei romanesti ne indeamna sa ne intensificam si mai mult eforturile in a acoperi un segment cat mai vast din piata interna.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 07:00 - 16:00

Super Fit s-a infiintat avand ca obiect de activitate fabricarea produselor din material plastic de uz casnic si gospodaresc, diversificandu-si an de an gama de produse.

Cu o experienta de 7 ani in domeniul productiei, pentru atingerea obiectivului nostru am ridicat stacheta la un inalt nivel. Produsele noastre prezinta un design elegant, au culori placute si sunt de calitate.

Producem un portofoliu larg de blistere cu lipire pe carton, cu carton culisabil, diverse forme si marimi de cutii si cilindri transparenti, ce ofera o serie de beneficii fata de ambalarea clasica. Astfel se poate vizualiza produsul fara fi nevoie de desfacerea acestuia. Aceste avantaje se reflecta cel mai bine in cazul produselor de serie mica si mijlocie si in cazul produselor de calitate care se prezinta pe sine, fara a fi nevoie de o cutie din carton pe care sa se imprime o imagine a unui produs care este departe de realitate.

Ambalarea in Blister

Ambalarea in blister ofera avantaje de necontestat fata de ambalarea clasica. Pentru avantajele oferite, ambalajul tip blister reprezinta solutia ideala pentru seriile mari de produse de mici dimensiuni. Modul atractiv de prezentare, securizarea maxima, lipsa produsului din interior se constata la prima vedere.

Cu o politica de pret competitiva si cu produse de calitate, am reusit sa avem un numar semnificativ de clienti. Societatea noastra, a devenit un etalon in acest sector pe piata din Romania. Cu diversitatea produselor, calitatea, pretul competitiv si puterea de productie pe care o detinem, inaintam cu pasi siguri catre obiectivul propus in domeniul exportului.

Viziunea, performanta si inovatia tehnologica reprezinta valorile principale care stau la baza activitatii noastre. Avand radacini solide, compania noastra a dezvoltat convingeri profunde dupa care ne ghidam si care guverneaza toate relatiile noastre de afaceri. Calitatea inainte de toate !

Obiectivul nostru este sa pastram inalte standarde de performanta in productia curenta si in dezvoltarea de noi produse, cat si sa prezentam si sa impunem cu succes brandurile companiei.

De ce Super Fit - Ambalaje Plastic Faget?

 • Toate materialele folosite sunt din import si corespund standardelor de calitate si mediu ale CE;
 • Aveti acces la o gama bogata de materiale dedicate, de la folia pentru cutii transparente (antistatica, super transparenta si fara efect de albire la indoire), pana la materialele catifelate, speciale pentru industria cosmetica, fara a omite materialele clasice gen PVC, HIPS, PS, PET;
 • Pregatirea de fabricatie se face “in house” asigurand costuri reduse si modificari urgente;
 • Termenele de livrare contractuale si confidentialitatea sunt respectate cu strictete;
 • Calitatea produselor obtinute satisface si exigentele pretentii.

Produsele oferite de Super Fit:

 • Ambalaje;
 • Blistere;
 • Sigilii Termocontractibile;
 • Filtre industriale si speciale;
 • Viziere pentru protectia fetei contra COVID 19, picaturilor de saliva si a diverselor suspensii;
 • Diverse.
Localizare Super Fit
Galerie Ambalaje Plastic Faget
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor