NEXORA PLAST - Ambalaje Plastic Galati

Ambalaje Plastic Galati - NEXORA PLAST - Compania noastra va ofera pungi personalizate biodegradabile, reciclabile si ecologice.

ambalaje plastic GalatiNEXORA PLAST aduce pe piata autohtona a ambalajelor din hartie si plastic mentalitati noi, promovand inalta calitate prin produse personalizate in functie de nevoile fiecarui colaborator in parte. Punem la dispozitia clientului produse de calitate avizate conform normelor europene in vigoare si contribuim la sporirea sigurantei clientului si la formarea unei opinii despre ceea ce inseamna ambalajul si importanta acestuia pentru produsele comercializate.

NEXORA PLAST a investit permanent in dezvoltarea de noi produse, iar orientarea catre materialele biodegradabile a dus deschiderea de drumuri noi. Eficacitatea serviciilor si inalta calitate au fost esentiale pentru dezvoltarea companiei.

Personalul societatii este pregatit sa va prezinte portofoliul de produse, caracteristicile acestora, acordand consultanta si consilierea necesara pentru alegerea o potrivita cerintelor dumneavoastra.

Ambalajul este un mod eficient de a proteja diferite produse alimentare sau nealimentare in conditii optime si este reprezinta in acelasi timp un excelent suport pentru un marketing de calitate. Punga biodegradabila reprezinta un produs reciclabil, ecologic, care respecta normele europene de calitate si cele de protectie a mediului. inconjurator. 

Relationarea cu clientii si identificarea exacta a nevoilor acestora fac din compania noastra un partener de incredere. Dorim sa ne deosebim prin calitatea serviciilor noastre si ne propunem sa oferim clientilor nostri bune solutii in materie de ambalare.

Imediat dupa ce primim o cerere de oferta din partea dumneavoastra, identificam produsele corespunzatoare necesitatilor dumneavoastra si onoram comanda cat mai rapid posibil. 

pungi plastic Galati

Valorile companiei

  • Suntem responsabili si corecti;
  • Credem in parteneriate avantajoase in ambele sensuri ;
  • Construim si respectam relatiile bazate pe incredere, etica si integritate;

 pungi biodegradabile Galati

PRODUSELE NOASTRE

Compania noastra va ofera pungi personalizate biodegradabile, reciclabile si ecologice.

Acestea se descompunan natura intr-un timp de la 2 luni la 3 ani. Pot fi personalizate si sunt identice cu pungile obisnuite. Producem pungi biodegradabile albe sau personalizate in functie de cererea clientului.

Pungile biodegradabile sunt de tip maieu si pungi biodegradabile de tip banana, ca sa certifice acest lucru sunt insotite de un certificat de conformitate care atesta acest lucru si ca sunt scutite de plata ecotaxei.

 

producator pungi biodegradabile

 

Localizare NEXORA PLAST
Galerie Ambalaje Plastic Galati
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor