Super Fit - Ambalaje Plastic Harlau

Ambalaje Plastic Harlau - Super Fit - Produsele noastre intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate (Certificat ISO 9001, DSV (pentru ambalaje alimentare), EUROECO(produse 100% reciclabile) si evident detinem Certificate de garantie si conformitate.

ambalaje plastic iasiCompania Super Fit va ofera in Iasi, Timis, Ilfov, Bucuresti cat si in alte zone ale tarii, la cerere, un portofoliu larg de blistere cu lipire pe carton, cu carton culisabil, diverse forme si marimi de cutii si cilindri transparenti, ce ofera o serie de beneficii fata de ambalarea clasica. Astfel se poate vizualiza produsul fara fi nevoie de desfacerea acestuia. Aceste avantaje se reflecta cel mai bine in cazul produselor de serie mica si mijlocie si in cazul produselor de calitate care se prezinta pe sine, fara a fi nevoie de o cutie din carton pe care sa se imprime o imagine a unui produs care este departe de realitate.

Produsele noastre intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate (Certificat ISO 9001, DSV (pentru ambalaje alimentare), EUROECO(produse 100% reciclabile) si evident detinem Certificate de garantie si conformitate.

Acumuland o experienta de 7 ani pe piata ambalajelor din PVC transparent (ambalaje tip blister, cutii, termoformate, etc.), firma noastra a reusit sa penetreze piata vest europeana prin calitatea produselor si serviciilor oferite. Dar dezvoltarea si maturizarea economiei romanesti ne indeamna sa ne intensificam si mai mult eforturile in a acoperi un segment cat mai vast din piata interna.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 07:00 - 16:00

Societatea noastra are ca prioritate principala anticiparea necesitatilor si cerintelor partenerilor. Dorinta de imbunatatire permanenta a serviciilor si produselor oferite, cat si mentinerea de preturi competitive ne-a condus catre implementarea si mentinerea unui sistem de management indreptat catre asigurarea calitatii si satisfactiei clientului.

Ne-am dezvoltat si am avansat datorita ambitiei de a servi cat mai profesionist clientii nostri si a interesului permanent de a ne perfectiona in domeniu. Una dintre prioritatile noastre este posibilitatea de a le pune la dispozitie partenerilor nostri recente si avantajoase produse care sa le aduca profit in activitatea lor. In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere.

De ce Super Fit - Ambalaje Plastic Iasi?

 • Toate materialele folosite sunt din import si corespund standardelor de calitate si mediu ale CE;
 • Aveti acces la o gama bogata de materiale dedicate, de la folia pentru cutii transparente (antistatica, super transparenta si fara efect de albire la indoire), pana la materialele catifelate, speciale pentru industria cosmetica, fara a omite materialele clasice gen PVC, HIPS, PS, PET;
 • Pregatirea de fabricatie se face “in house” asigurand costuri reduse si modificari urgente;
 • Termenele de livrare contractuale si confidentialitatea sunt respectate cu strictete;
 • Calitatea produselor obtinute satisface si exigentele pretentii.

Calitate, valoare, dedicare catre parteneri, angajament pentru excelenta si originalitate, indeplinirea obligatiilor catre salariati, furnizori, parteneri de afaceri si catre comunitate constituie filosofia de viata a firmei Super Fit.

Managementul calitatii asigura cadrul adecvat pentru ca fiecare angajat al firmei sa participe la inbunatatirea continua a calitatii serviciilor prin punerea in valoare a aptitudinilor individuale dublate de forta colectiva a compartimentelor din care fac parte.

PRODUSELE NOASTRE

 • Ambalaje;
 • Blistere;
 • Sigilii Termocontractibile;
 • Filtre industriale si speciale;
 • Viziere pentru protectia fetei contra COVID 19, picaturilor de saliva si a diverselor suspensii;
 • Diverse.

Ambalarea in Blister

Ambalarea in blister ofera avantaje de necontestat fata de ambalarea clasica. Pentru avantajele oferite, ambalajul tip blister reprezinta solutia ideala pentru seriile mari de produse de mici dimensiuni. Modul atractiv de prezentare, securizarea maxima, lipsa produsului din interior se constata la prima vedere.

Daca doriti sa ambalati produsele in acest mod va stam la dispozitie.

Localizare Super Fit
Galerie Ambalaje Plastic Harlau
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor