Best Business Office - Ambalaje Plastic Ocna Mures

Ambalaje Plastic Ocna Mures - Best Business Office - Oferim o gama variata de produse, de la pungi cu bule de polietilena expandata, folii cu bule LDPE, HDPE, non-ESD, ESD, pana la produse complementare, cum ar fi benzi adezive, folii stretch, benzi paletizat si benzi din materiale precum PP, PES, PET si metalice.

Best Business Office SRL - Producator Ambalaje Ocna Mures a fost fondata in anul 2010, avand initial ca principala activitate distributia de consumabile pentru ambalarea produselor. In cautarea de a raspunde cererii crescande de pe piata, compania si-a extins orizontul in 2013, abordand productia de ambalaje proprii. In acest sens, a fost achizitionat primul utilaj de productie, deschizand calea catre dezvoltarea capacitatii de productie in urmatorii ani.

Pasiunea pentru mediul inconjurator si responsabilitatea fata de natura au fost intotdeauna in centrul valorilor noastre. In 2014, am obtinut cu mandrie certificarile ISO-14001 si ISO-9001, recunoscute la nivel international, reprezentand angajamentul nostru pentru calitatea produselor si serviciilor, in acord cu principiile de protectie a mediului. Ne dorim sa oferim solutii de ambalare inovatoare, care sa raspunda nevoilor clientilor nostri, dar si sa aduca o contributie pozitiva in minimizarea impactului asupra mediului.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:00 - 16:30

Produsele noastre, impreuna cu serviciile de exceptie, satisfac diversele nevoi din diferite industrii, de la sectorul alimentar, mobilier si industria auto pana la industria farmaceutica. Aceasta diversitate de solutii eficiente ne-a permis sa atragem clienti din intreaga regiune, nu doar din Romania, ci si din tari vecine, precum Ungaria si Germania.

Ambalaje Plastic Ocna Mures

Productia ambalajelor din plastic reprezinta un proces complex si diversificat, care implica mai multe etape pentru a obtine ambalaje eficiente si de calitate. Plasticul este un material polimeric, flexibil si usor de modelat, ceea ce il face foarte potrivit pentru utilizarea in industria ambalajelor. Productia ambalajelor din plastic implica utilizarea diferitelor tipuri de materiale plastice, cum ar fi polietilena (PE), polipropilena (PP), polietilena expandata (EPS), polistiren expandat (XPS), polietilena tereftalat (PET) si multe altele. Aceste materiale pot fi utilizate sub forma de granule, folii, benzi sau mase plastice.

In permanenta, ne straduim sa ne dezvoltam portofoliul de produse, abordand noi tehnologii si materiale sustenabile, pentru a raspunde cerintelor tot mai complexe ale pietei.

Astfel, oferim o gama variata de produse, de la pungi cu bule de polietilena expandata, folii cu bule LDPE, HDPE, non-ESD, ESD, pana la produse complementare, cum ar fi benzi adezive, folii stretch, benzi paletizat si benzi din materiale precum PP, PES, PET si metalice.

Echipa noastra dedicata si pasionata de profesionisti are in vedere cresterea sustenabila si continua, pentru a continua sa oferim bune solutii clientilor nostri. Suntem recunoscatori pentru increderea acordata de partenerii nostri si ne straduim sa construim relatii pe termen lung, bazate pe valori comune de calitate, inovatie si protectie a mediului.

Produsele oferite de Best Business Office  - Producator Ambalaje Ocna Mures:

  • Folie cu bule;
  • Polietilena Expandata, Folie;
  • Polietilena;
  • Carton;
  • Transport si paletizare.
Localizare Best Business Office
Galerie Ambalaje Plastic Ocna Mures
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor