Minpet Plast - Ambalaje Plastic Piatra Olt

Ambalaje Plastic Piatra Olt - Minpet Plast - Ai nevoie de recipiente din plastic? MinPet Plast este un producator de sticle PET din Piatra Olt si suntem specializati in productia de sticle PET in diferite dimensiuni si capacitati, oferind solutii personalizate.

ambalaje plastic olt

MinPet Plast este un producator de sticle PET din Piatra Olt, care a fost infiintat in martie 2008. Suntem specializati in productia de sticle PET in diferite dimensiuni si capacitati, oferind solutii personalizate pentru a se potrivi nevoilor fiecarui client. Indiferent daca aveti nevoie de sticle de 50 ml sau de sticle de pana la 10L, suntem alegerea perfecta.

Cu doar un an de activitate, in 2008, am obtinut o recunoastere deosebita, clasandu-ne pe primul loc in Judetul OLT in industria fabricatiei de ambalaje din material plastic. Aceasta performanta demonstreaza angajamentul nostru constant pentru calitate si satisfactia clientilor.

Produsele noastre acopera o gama larga de piete, producand sticle PET pentru industria alimentara, inclusiv apa plata, apa minerala, lapte, cheag, sucuri, ulei, otet si multe altele. De asemenea, oferim solutii de ambalare pentru produse din diverse domenii, cum ar fi uleiuri de motor, antigel, apa distilata, sampoane si multe altele.

Asiguram livrarea in toata tara utilizand servicii de curierat rapid si cu ajutorul propriilor camioane. Ne straduim sa oferim o solutie de transport eficienta si fiabila, astfel incat comenzile sa ajunga in conditii optime si la timp.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 07:00 - 16:00

Obiectivele noastre sunt bine definite. Pe termen scurt, ne propunem sa identificam noi beneficiari si sa ne mentinem identitatea bazata pe calitatea produselor noastre. Pe termen lung, avem in plan modernizarea si extinderea capacitatii de productie, precum si extinderea sferei noastre de actiune, pentru a veni in intampinarea nevoilor in continua evolutie ale pietei.

Suntem constienti de importanta protejarii mediului inconjurator, asa ca investim in tehnologii si practici sustenabile. Ne straduim sa reducem impactul asupra mediului prin optimizarea proceselor de productie si utilizarea materialelor reciclabile.

MinPet Plast - Producator Ambalaje Plastic Piatra Olt este partenerul de incredere pe care te poti baza pentru ambalaje de calitate si solutii adaptate cerintelor tale. Descopera acum gama noastra variata de sticle PET si fii in pas cu viitorul!

Noi suntem producatori de sticle de plastic in Piatra Olt (PET) in diferite dimensiuni si capacitati:

  • Sticle de plastic cu capacitate mai mica de 0,5L: Avem disponibile sticle de 50ml, 100ml, 150ml, 200ml, 250ml si 300ml.
  • Sticle de plastic cu capacitate pana la 10L: Putem furniza sticle de 0,5L, 0,75L, 0,9L, 1L, 1,5L, 2L, 3L, 5L si 10L.
  • Canistre de 10L si 20L: Punem la dispozitie canistre de 10L si 20L, ideale pentru depozitarea si transportul diferitelor lichide.

Oferim o gama diversificata de solutii de inchidere pentru sticlele PET, inclusiv dopuri, capace flip-top, capace cu trigger si capace cu sprayer.

ambalaje plastic olt

Produsele oferite de MinPet Plast - Producator sticle PET Piatra Olt

  • Dopuri sticle plastic;
  • Capac trigger;
  • Sticle plastic;
  • Canistre.
Localizare Minpet Plast
Galerie Ambalaje Plastic Piatra Olt
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor