Green Bags Solutions - Ambalaje Plastic Podu Iloaiei

Ambalaje Plastic Podu Iloaiei - Green Bags Solutions -

ambalaje plastic Podu Iloaiei

Compania GREEN BAGS SOLUTIONS vă oferă un portofoliu larg de produse pentru ambalat, de la pungi și folii filtru polietilenă HDPE și LDPE, sacoșe simple și personalizate, pungi alimentare, saci menajeri simpli si pentru anvelope, folie protecție haine, cămăși, costume, huse protecție pardoseli, pahare de unică folosință, pana la sacoșe și saci din iută simple sau brodate și multe alte produse, la cerere, confecționate din iută in Iasi, Botosani, Suceava cat și în alte zone ale tării, la cerere.

Produsele noastre întrunesc toate condițiile Certificatelor de Calitate (Certificat ISO 9001, DSV (pentru ambalaje alimentare), EUROECO(produse 100% reciclabile)) și evident deținem Certificate de garanție și conformitate. 

Societatea noastră are ca prioritate principală anticiparea necesităților și cerințelor partenerilor. Dorința de îmbunătățire permanentă a serviciilor și produselor oferite, cât și menținerea de prețuri competitive ne-a condus către implementarea și menținerea unui sistem de management îndreptat către asigurarea calității și satisfacției clientului.

Managementul Calității asigură cadrul adecvat pentru ca fiecare angajat al firmei să participe la îmbunătățirea continuă a calității serviciilor prin punerea în valoare a aptitudinilor individuale dublate de forța colectivă a compartimentelor din care fac parte. Numai în acest fel se poate realiza creșterea segmentului de piață, singura sursă pentru sporirea veniturilor, inclusiv a celor salariale.

Calitate, valoare, dedicare către parteneri, angajament pentru excelentă și originalitate, îndeplinirea obligațiilor către salariați, furnizori, parteneri de afaceri și către comunitate constituie filosofia de viață a firmei Green Bags Solutions.

Ne-am dezvoltat şi am avansat datorita ambiţiei de a servi căt mai profesionist clienţii noştri şi a interesului permanent de a ne perfecţiona în domeniu. Una dintre priorităţile noastre este posibilitatea de a le pune la dispoziţie partenerilor noştri recente şi avantajoase produse care să le aducă profit în activitatea lor. În speranța că oferta noastră vine în întâmpinarea cerințelor dumneavoastră, așteptăm să ne contactați cu încredere.

pungi plastic Podu Iloaiei

Calitate, valoare, dedicare către parteneri, angajament pentru excelență și originalitate, îndeplinirea obligațiilor către salariați, furnizori, parteneri de afaceri și către comunitate constituie filosofia de viață a firmei GREEN BAGS SOLUTIONS.

Managementul calității asigură cadrul adecvat pentru ca fiecare angajat al firmei să participe la înbunătațirea continuă a calității serviciilor prin punerea în valoare a aptitudinilor individuale dublate de forța colectivă a compartimentelor din care fac parte.

ambalaje personalizate Podu Iloaiei

PRODUSELE NOASTRE

pungi alimentare ashicgaybnek

Galerie Ambalaje Plastic Podu Iloaiei