Super Fit - Ambalaje Plastic Popesti Leordeni

Ambalaje Plastic Popesti Leordeni - Super Fit - Punem la dispozitia clientului produse de calitate avizate conform normelor europene in vigoare si contribuim la sporirea sigurantei clientului si la formarea unei opinii despre ceea ce inseamna ambalajul si importanta acestuia pentru produsele comercializate.

ambalaje plastic ilfovSuper Fit aduce pe piata autohtona a ambalajelor din plastic mentalitati noi, promovand calitatea prin produse personalizate in functie de nevoile fiecarui colaborator in parte. Punem la dispozitia clientului produse de calitate avizate conform normelor europene in vigoare si contribuim la sporirea sigurantei clientului si la formarea unei opinii despre ceea ce inseamna ambalajul si importanta acestuia pentru produsele comercializate.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 07:00 - 16:00

Super Fit a investit permanent in dezvoltarea de noi produse, iar orientarea catre materialele biodegradabile a dus deschiderea de drumuri noi. Eficacitatea serviciilor si inalta calitate au fost esentiale pentru dezvoltarea companiei.

Imediat dupa ce primim o cerere de oferta din partea dumneavoastra, identificam produsele corespunzatoare necesitatilor dumneavoastra si onoram comanda cat mai rapid posibil. 

Personalul societatii este pregatit sa va prezinte portofoliul de produse, caracteristicile acestora, acordand consultanta si consilierea necesara pentru alegerea o potrivita cerintelor dumneavoastra.

Valorile companiei - Ambalaje Plastic Ilfov

 • Suntem responsabili si corecti;
 • Credem in parteneriate avantajoase in ambele sensuri ;
 • Construim si respectam relatiile bazate pe incredere, etica si integritate;
 • Toate materialele folosite sunt din import si corespund standardelor de calitate si mediu ale CE;
 • Aveti acces la o gama bogata de materiale dedicate, de la folia pentru cutii transparente (antistatica, super transparenta si fara efect de albire la indoire), pana la materialele catifelate, speciale pentru industria cosmetica, fara a omite materialele clasice gen PVC, HIPS, PS, PET;
 • Pregatirea de fabricatie se face “in house” asigurand costuri reduse si modificari urgente;
 • Termenele de livrare contractuale si confidentialitatea sunt respectate cu strictete;
 • Calitatea produselor obtinute satisface si exigentele pretentii.

Produsele oferite de Super Fit:

 • Ambalaje;
 • Blistere;
 • Sigilii Termocontractibile;
 • Filtre industriale si speciale;
 • Viziere pentru protectia fetei contra COVID 19, picaturilor de saliva si a diverselor suspensii;
 • Diverse.

Ambalarea in Blister

Ambalarea in blister ofera avantaje de necontestat fata de ambalarea clasica. Pentru avantajele oferite, ambalajul tip blister reprezinta solutia ideala pentru seriile mari de produse de mici dimensiuni. Modul atractiv de prezentare, securizarea maxima, lipsa produsului din interior se constata la prima vedere.

Blisterul este o alveola confectionata din PVC termoformat, care da posibilitatea sa priviti produsul daca blisterul este cu lipire pe carton sau sa-l scoateti, daca blisterul este cu carton culisabil.

Producem un portofoliu larg de blistere cu lipire pe carton, cu carton culisabil, diverse forme si marimi de cutii si cilindri transparenti, ce ofera o serie de beneficii fata de ambalarea clasica. Astfel se poate vizualiza produsul fara fi nevoie de desfacerea acestuia. Aceste avantaje se reflecta cel mai bine in cazul produselor de serie mica si mijlocie si in cazul produselor de calitate care se prezinta pe sine, fara a fi nevoie de o cutie din carton pe care sa se imprime o imagine a unui produs care este departe de realitate.

Localizare Super Fit
Galerie Ambalaje Plastic Popesti Leordeni
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor