Superplast International - Ambalaje Plastic Rupea

Ambalaje Plastic Rupea - Superplast International - Suntem o companie producatoare de ambalaje din plastic, cu o vasta experienta pe piata nationala si internationala. Suntem la dispozitia dumneavoastra in Rupea.

Superplast International reprezinta o companie producatoare de ambalaje din plastic, cu o vasta experienta pe piata nationala si internationala. Compania noastra dispune de un numar de 15 masini de injectie mase plastice cu forte de inchidere cuprinse intre 20-350 tone forta.

Superplast International a luat nastere in 1990, obiectul principal de activitate era prelucrarea maselor plastice. Ulterior, printr-o politica economica inteligenta si unui management competent, firma s-a dezvoltat rapid. 

Priorioritatea principala a echipei Superplast este anticiparea necesitatilor si cerintelor partenerilor. Ne dorim imbunatatire permanenta a serviciilor si produselor oferite, cat si mentinerea de preturi competitive. Acestea ne-au condus catre implementarea si mentinerea unui sistem de management indreptat catre asigurarea calitatii si satisfactiei clientului.

Superplast International va sta la dispozitie cu o gama variata de produse in Rupea:

Oferim ambalaje din plastic pentru produse alimentare, cu capacitate de 150ml -12.5l in diverse culori sau format transparent si produse din plastic de larg consum destinate uzului casnic diverse modele si culori. 

Avand in dotare tehnologie moderna si linie de productie noua, oferim clientilor nostrii produse de calitate si un design placut, aceste doua atribute ale produselor noastre permitand o buna comercializare si desfacere pe piata romaneasca de profil.

Personalul societatii este pregatit sa va prezinte portofoliul de produse, caracteristicile acestora, acordand consultanta si consilierea necesara pentru alegerea o potrivita cerintelor dumneavoastra.

Produsele noastre sunt:

  • Galeti rotunde;
  • Galeti deseuri medicale;
  • Bomboniere;
  • Container TIP1, TIP2, TIP3;
  • Rafturi;
  • Ghivece;
  • Alte produse;

Toate produsele oferite de Superplast International au aviz alimentar, din polipropilena.

Produsele destinate consumului nu sunt de unica folosinta si au rezistenta termica de la -10° C pana la + 80° C. De asemenea, pot fi folosite in microunde fara nicio problema.

Acestea au inchidere cu sigiliu pentru o utilizare sigura.

Recipientele produse de firma noastra au capacitati intre 150 ml si 12.5 l.

Absolut toate produsele oferite de noi sunt insotite la livrare de certificat de calitate si declaratie de conformitate.

  • Caserolele au capacitate intre 100ml si 1l;
  • Galetile cu maner au capacitate intre 850ml si 12.5l;

Ambalajul este un mod eficient de a proteja diferite produse alimentare in conditii optime si reprezinta in acelasi timp un excelent suport pentru un marketing de calitate.

Angajamentul pentru excelenta si originalitate reprezinta intotdeauna echipa Superplast International.

In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere.

Galerie Ambalaje Plastic Rupea
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor