MOVIPLAST SRL DOLJ - Ambalaje Plastic Segarcea

Ambalaje Plastic Segarcea - MOVIPLAST SRL DOLJ - Numarul total al clientilor SC MOVIPLAST SRL depaseste cifra de 600, carora le multumim pentru faptul ca ne-au acceptat drept furnizor.

Moviplast reprezinta o companie producatoare de ambalaje din plastic, care a luat nastere in anul 1993 si a ajuns foarte repede in topul producatorilor de ambalaje din polietilena din Romania.

Numarul total al clientilor SC MOVIPLAST SRL depaseste cifra de 600, carora le multumim pentru faptul ca ne-au acceptat drept furnizor. Oferim solutii complete de ambalare care reduc costurile totale ale clienÈ›ilor, minimizand in acelasi timp impactul asupra mediului.

Ascensiunea accelerata a societatii a fost determinata de permanenta preocupare pentru a dispune de noi tehnologii de fabricatie si realizarea unor produse de inalt nivel calitativ. Detinem certificarea ISO 9001:2001 inca din anul 1997, iar in anul 2003 societatea a obtinut si certificarea ISO 14001:2004, pentru ca in anul 2005, Moviplast SRL sa fie certificata si OHSAS 18001:1999. Organismul de supraveghere pentru aceste certificari este SRAC.

Gama larga a produselor oferite pietei ( folii, pungi, saci, sacose, saci gunoi menajer imprimate sau neimprimate), realizate din LDPE, LLDPE, HDPE, MDPE, BOPP sau CPP precum si faptul ca o buna parte din salariati isi desfasoara activitatea acoperind cele 24 ore ale fiecarei zile din saptamana, adica 7 zile din 7, au facut ca Moviplast SRL sa prelucreze anual peste 2.000 tone polietilena, din care in prezent 20% - 30% reprezinta productia destinata exportului in Uniunea Europeana.

ambalaje plastic Segarcea

Calitate

Compania Moviplast are ca principal scop satisfacerea cerintelor clientilor, prin livrarea unor produse de o calitate garantata, precum si protectia mediului sunt practic o parte a procesului de productie la Moviplast SRL Craiova.

Pe linia calitatii, firma coopereaza atât cu furnizorii de materie prima si materiale, cât si cu beneficiarii produselor finite.

Certificarea sistemului calitatii conform standardului ISO 9001 a fost obtinuta de Moviplast inca din anul 1997, ea fiind mentinuta in prezent sub supravegherea SRAC.

Grija si respectul pe care Moviplast le are fata de mediu au fost demonstrate prin obtinerea în 2003 sub supravegherea organismului german Germanischer Lloyd a certificarii sistemului de management de mediu ISO 14001, certificare mentinuta in prezent sub supravegherea SRAC.

Sub supravegherea AEROQ Bucuresti, în luna martie 2005, Moviplast SRL Craiova a obtinut certificarea sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform standardului OHSAS 18001 : 1999, certificare mentinuta in prezent sub supravegherea SRAC. 

Produse Moviplast

Produse din polietilena

  • Folii
  • Pungi
  • Pungi si saci rezistenti la congelare
  • Saci
  • Saci gunoi
  • Sacose tip maieu
  • Sacose tip banana
  • Sacose cu maner aplicat
  • Manusi de unica folosinta

Galerie Ambalaje Plastic Segarcea
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor