Superplast International - Ambalaje Plastic Sibiu

Ambalaje Plastic Sibiu - Superplast International - Producem ambalaje din plastic, cu o vasta experienta pe piata nationala si internationala in Sibiu.

Superplast International reprezinta o companie producatoare de ambalaje din plastic, cu experienta indelungata pe piata nationala si internationala. Punem la dispozitia clientului produse de calitate avizate conform normelor europene in vigoare si contribuim la sporirea sigurantei clientului si la formarea unei opinii despre ceea ce inseamna ambalajul si importanta acestuia pentru produsele comercializate. Compania noastra dispune de un numar de 15 masini de injectie mase plastice cu forte de inchidere cuprinse intre 20-350 tone forta.

Compania noastra s-a infiintat in anul 1990, obiectul principal de activitate fiind prelucrarea maselor plastice. Ulterior, printr-o politica economica inteligenta, si unui management competent, firma s-a dezvoltat rapid. 

Priorioritatea principala a echipei Superplast este anticiparea necesitatilor si cerintelor partenerilor. Ne dorim imbunatatire permanenta a serviciilor si produselor oferite, cat si mentinerea de preturi competitive. Acestea ne-au condus catre implementarea si mentinerea unui sistem de management indreptat catre asigurarea calitatii si satisfactiei clientului.

Superplast International este la dispozitia dumneavoastra cu o gama larga de produse de ambalaje din plastic in Sibiu:

Oferim ambalaje din plastic pentru produse alimentare, cu capacitate de 150ml -12.5l in diverse culori sau format transparent si produse din plastic de larg consum destinate uzului casnic diverse modele si culori. 

Avand in dotare tehnologie moderna si linie de productie noua, oferim clientilor nostrii produse de calitate si un design placut, aceste doua atribute ale produselor noastre permitand o buna comercializare si desfacere pe piata romaneasca de profil.

Dispunem de personal iscusit si pregatit sa va prezinte portofoliul de produse, caracteristicile acestora, acordand consultanta si consilierea necesara pentru alegerea o potrivita cerintelor dumneavoastra.

Produsele Superplast International:

 • Galeti rotunde;
 • Galeti deseuri medicale;
 • Bomboniere;
 • Container TIP1, TIP2, TIP3;
 • Rafturi;
 • Ghivece;
 • Alte produse;

Toate produsele oferite de Superplast International au aviz alimentar, din polipropilena.

Produsele destinate consumului nu sunt de unica folosinta si au rezistenta termica de la -10° C pana la + 80° C. De asemenea, pot fi folosite in microunde fara nicio problema.

Acestea au inchidere cu sigiliu pentru o utilizare sigura.

Recipientele produse de firma noastra au capacitati intre 150 ml si 12.5 l.

Absolut toate produsele oferite de noi sunt insotite la livrare de certificat de calitate si declaratie de conformitate.

 • Caserolele au capacitate intre 100ml si 1l;
 • Galetile cu maner au capacitate intre 850ml si 12.5l;

Valorile de baza ale companiei noastre:

 • Suntem responsabili si dedicati intru totul cerintelor dumneavoastra;
 • Credem in parteneriate avantajoase in ambele sensuri
 • Construim si respectam relatiile bazate pe incredere, etica si integritate;

Ambalajul este un mod eficient de a proteja diferite produse alimentare in conditii optime si reprezinta in acelasi timp un excelent suport pentru un marketing de calitate.

Ne dorim ca oferta noastra sa vina in intampinarea cerintelor dumneavoastra, si asteptam sa ne contactati cu incredere.

Galerie Ambalaje Plastic Sibiu
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor