Minpet Plast - Ambalaje Plastic Slatina

Ambalaje Plastic Slatina - Minpet Plast - Fie ca aveti nevoie de sticle pentru bauturi racoritoare, apa, sucuri, uleiuri alimentare sau alte produse lichide, suntem pregatiti sa va oferim solutii personalizate.

ambalaje plastic oltMinPet Plast - Producator sticle PET Slatina, infiintata in martie 2008, se specializeaza in productia de sticle PET de diferite dimensiuni si litraje, oferind solutii adaptate nevoilor tale. De la sticle de 50ml pana la 10L, suntem alegerea ideala pentru ambalajele tale.

Cu doar un an de activitate, in 2008, am obtinut o recunoastere deosebita, clasandu-ne pe primul loc in Judetul OLT in industria fabricatiei de ambalaje din material plastic. Aceasta performanta demonstreaza angajamentul nostru constant pentru calitate si satisfactia clientilor.

Produsele noastre acopera o gama larga de piete, producand sticle PET pentru industria alimentara, inclusiv apa plata, apa minerala, lapte, cheag, sucuri, ulei, otet si multe altele. De asemenea, oferim solutii de ambalare pentru produse din diverse domenii, cum ar fi uleiuri de motor, antigel, apa distilata, sampoane si multe altele.

Asiguram livrarea in toata tara utilizand servicii de curierat rapid si cu ajutorul propriilor camioane. Ne straduim sa oferim o solutie de transport eficienta si fiabila, astfel incat comenzile sa ajunga in conditii optime si la timp.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 07:00 - 16:00

Obiectivele noastre sunt bine definite. Pe termen scurt, ne propunem sa identificam noi beneficiari si sa ne mentinem identitatea bazata pe calitatea produselor noastre. Pe termen lung, avem in plan modernizarea si extinderea capacitatii de productie, precum si extinderea sferei noastre de actiune, pentru a veni in intampinarea nevoilor in continua evolutie ale pietei.

Suntem constienti de importanta protejarii mediului inconjurator, asa ca investim in tehnologii si practici sustenabile. Ne straduim sa reducem impactul asupra mediului prin optimizarea proceselor de productie si utilizarea materialelor reciclabile.

MinPet Plast - Producator Ambalaje Plastic Slatina este partenerul de incredere pe care te poti baza pentru ambalaje de calitate si solutii adaptate cerintelor tale. Descopera acum gama noastra variata de sticle PET si fii in pas cu viitorul!

Noi suntem producatori de sticle de plastic in Slatina (PET) in diferite dimensiuni si capacitati:

  • Sticle de plastic cu capacitate mai mica de 0,5L: Avem disponibile sticle de 50ml, 100ml, 150ml, 200ml, 250ml si 300ml.
  • Sticle de plastic cu capacitate pana la 10L: Putem furniza sticle de 0,5L, 0,75L, 0,9L, 1L, 1,5L, 2L, 3L, 5L si 10L.
  • Canistre de 10L si 20L: Punem la dispozitie canistre de 10L si 20L, ideale pentru depozitarea si transportul diferitelor lichide.

Oferim o gama diversificata de solutii de inchidere pentru sticlele PET, inclusiv dopuri, capace flip-top, capace cu trigger si capace cu sprayer.

ambalaje plastic olt

Produsele oferite de MinPet Plast - Producator sticle PET Slatina

  • Dopuri sticle plastic;
  • Capac trigger;
  • Sticle plastic;
  • Canistre.

Productia de sticle PET (polietilen tereftalat) implica mai multi pasi si procese tehnologice:

Obtinerea granulelor de PET: Productia incepe cu obtinerea granulelor de PET, care reprezinta materia prima principala. Aceste granule sunt fabricate prin polimerizarea unei substante chimice numite tereftalat de etilena.

Prepararea amestecului: Granulele de PET sunt apoi amestecate cu aditivi si coloranti, daca este necesar, pentru a obtine compozitia dorita pentru sticlele PET.

Extrudarea preformelor: Procesul continua cu extrudarea preformelor, care sunt forme pre-incalzite ale sticlelor PET. Aceste preforme au forma aproximativa a sticlelor finale, dar sunt inca intr-o forma compacta si lipsite de goluri interioare.

Inalzirea si suflare: Preformele sunt apoi incalzite si suflate cu aer comprimat in matrite speciale. Prin acest proces de suflare, preformele se extind si se transforma in sticle cu forma finala.

Finisarea si controlul calitatii: Sticlele suflate sunt apoi finisate prin taierea excesului de material si aplicarea capacelor sau dopurilor corespunzatoare. De asemenea, se efectueaza etape de control al calitatii pentru a verifica dimensiunea, rezistenta, etanseitatea si aspectul sticlelor.

Ambalare si distributie: Sticlele PET finite sunt ambalate in cutii sau paleti adecvati si sunt pregatite pentru distributie catre clienti sau pentru a fi utilizate in procesul de umplere a produselor.

Localizare Minpet Plast
Galerie Ambalaje Plastic Slatina
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor