Plastic Prod S.R.L. - Ambalaje Sticla Pogoanele

Ambalaje Sticla Pogoanele - Plastic Prod S.R.L. - Compania noastra va ofera profesionale servicii de productie ambalaje din sticla in Pogoanele.

Plastic Prod S.R.L. reprezinta o companie producatoare de ambalaje din sticla in Pogoanele, cu o vasta experienta pe piata nationala. Segmentul de baza il constituie distributia borcanelor si a capacelor. Aceasta se adreseaza fabricilor de conserve, en-gross-urilor, producatorilor de miere si se face la nivel national.

Punem la dispozitia clientului produse de calitate avizate conform normelor europene in vigoare si contribuim la sporirea sigurantei clientului si la formarea unei opinii despre ceea ce inseamna ambalajul si importanta acestuia pentru produsele comercializate.

Misiunea noastra este de a furniza ambalaje de calitate ce respecta toate normele in vigoare astfel incat sa le propunem clientilor o parte importanta ce maximizeaza eficienta în afaceri a clienĊ£ilor.

Ambalajul este imaginea brand-ului. Un design creativ poate atrage atentia consumatorilor, poate face ca produsul sa iasa mai mult in evidenta pe raft printre alte produse si chiar sa le influenteze deciziile de cumparare.

Producem ambalaje din sticla in Pogoanele de orice tip si dimensiuni la avantajoase tarife.

Ne dorim sa ne dezvoltam in armonie cu tot ce ne inconjoara, cu respect si responsabilitate fata de mediu, cu gandul la mostenirea pe care o lasam generatiilor viitoare. Deseurile rezultate din activitatea de productie sunt predate periodic, prin contract, unor societati comerciale autorizate de Ministerul Mediului si Padurilor pentru preluarea si tratarea acestora.

Relationarea cu clientii si identificarea exacta a nevoilor acestora fac din compania noastra un partener de incredere. Dorim sa ne deosebim prin calitatea serviciilor noastre si ne propunem sa oferim clientilor nostri bune solutii in materie de ambalare.

ambalaje sticla buzau

Principiile dupa care ne ghidam:

CALITATE - Toate serviciile oferite sunt preluate la un standard ridicat de performanta.

SERIOZITATE - Clientii serviciilor noastre trebuie sa creada ca se pot baza pe o buna colaborare cu noi, datorita profesionalismului de care dam dovada.

EVOLUTIE - Intodeauna am fost in pas cu tehnologiile noi aparute, oferind pe piata produse noi spre satisfacerea clientilor.

ambalaje sticla buzau

Plastic Prod S.R.L. va ofera urmatoarele produse:

  • Borcane;
  • Sticle.
Localizare Plastic Prod S.R.L.
Galerie Ambalaje Sticla Pogoanele
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor